Home

Welkom op mijn website!

Deze website is in 2003 gemaakt om mijn foto's op een gemakkelijke manier te bekijken. In eerste instantie voor familie, vrienden en bekenden en verder eenieder die er (al dan niet toevallig) op terecht komt.

Navigatie:
Alle foto's zijn te vinden via de link "Foto Albums". Er opent zich nu een nieuw scherm waarin je de verschillende albums kunt bekijken. Door op het album van je keuze te klikken kun je de foto's die hierin staan bekijken.

Tip: Als je in een album alle foto's wilt bekijken klik dan op de eerste foto in dit album en daarna op de "S" linksboven de foto. Alle foto's in dit albums zullen na enige seconden als een diashow voorbij komen. Ook leuk is je favoriete foto te versturen als een e-card naar bekenden. Klik hiervoor op het "@" rechtsboven je favoriete foto.

Alle foto's zijn gemaakt met een digitale camera, onbewerkt en gerangschikt per categorie in albums. De bedoeling is om deze albums regelmatig te updaten en bij te werken. Als je hiervan op de hoogte gehouden wilt worden laat me dat even weten via de link: "Contact".

Voor mijn visie (2003) op de voor en nadelen van digitale fotografie zie de link "Digitale Fotografie". Ik wil hier wel aangeven dat ik waarschijnlijk nooit met fotografie zou zijn begonnen als er geen digitale camera's bestonden!!!

Verder hoop ik dat je veel plezier zult beleven bij het bekijken van de foto's en misschien ook aangestoken wordt om de natuur te gaan bekijken op de manier zoals ik die nu beleef. Stuur gerust een E-mail via "contact" als je vragen en/of suggesties hebt.

Oh ja, het schijnt dat ik vroeger ook al interesse in fotografie heb gehad.

Jeroen de Bont